Hípica: 93 553 11 83 · 618 81 58 00 · Restaurante: 695 309 933 · 657 26 26 46 info@cancaldes.com

LA HÍPICA Y TÚ

TESTIMONIOS DE JINETES DE CAN CALDÉS

Si quieres compartir tu experiencia en el mundo del caballo, envíanos un vídeo, una imagen, un texto… a comunicacio@cancaldes.com, explicándonos tus inicios, tus sueños… ¡tu historia!

Vosotros sois los auténticos protagonistas de Can Caldés y… ¡queremos conoceros mejor!

Maria López, 20 años

Vaig començar a muntar quan tenia 6 anys, encara que abans havia anat a fer passeigs en poni. Per mi l'hípica és un esport on no només t’has d’esforçar físicament, sinó que també has de saber entendre el cavall i què necessita en cada moment. Quan monto sento una...

Clàudia Matas, 6 años

Venia a fer passeigs en poni a Can Caldés i la meva mare em va preguntar si volia fer classer. Així vaig començar a muntar. M'agrada perquè m'ho passo molt bé, estic envoltada de cavalls i això em fa feliç. Disfruto estant al seu costat, raspallant-los i passant temps...

Candela Juárez, 12 años

Vaig començar a muntar als 9 anys animada per una amiga que ja ho havia provat. Malgrat que al principi no em va agradar gaire, vaig seguir i al segon trimestre em va començar a agradar més, quan em vaig sentir més confiada i segura. Ho vaig fer perquè el meu animal...

Claudia Fabra, 12 años

Vaig conèixer Can Caldés mirant una revista amb la meva mare a la perruqueria. La mare em va proposar venir a muntar i em va agradar molt. Tenia 8 anys. M'encanta perquè estàs amb animals (cavalls, cabretes, conills...) i és molt divertit. Muntar m'aporta...

Grace Ballesté, 11 años

Als dos anys els meus pares em portaven a fer passeigs amb els ponis minis. M'encantava. Sempre m'ha agradat veure els cavalls i als 4 anys ja vaig començar a fer classes a Can Caldés. Muntar i conviure amb els cavalls em fa sentir més relaxada i tenir més confiança...

ALBA FRANCÉS, 10 años

Als 3 anys vaig començar fent passeigs en poni i els mini-campus a Can Caldés; de seguida em vaig apuntar a classes i als campus d’estiu i, actualment, faig classes tot l’any i el campus de perfeccionament. El meu poni preferit és la Nube...

Kianna Simms, 10 años

Vaig començar a muntar fa un any; una amiga em va proposar apuntar-se al Campus i em va encantar. Havia provat alters esports, però quan em tocava anar a classe mai em venia de gust. En el cas de l'hípica, sempre estic esperant el dia...

Sara Schiller, 10 años

Ya desde pequeña iba a una hípica a ver los caballos. Empecé a montar a los 8 años y enseguida me encantó. El primer día ya empecé a trotar. Los caballos aportan alegría y libertad a mi vida; me hacen sentir libre. Aunque tenga exámenes, vengo a montar porque me...

Marta Fradera, 20 años

Amb 5 anys vaig començar a fer passejades en poni als estius a Llafranc. Després d'insistir, als 8 anys em vaig apuntar a fer classes els caps de setmana fins que, amb 12, vaig tenir el meu primer cavall. Just Try va estar amb mi durant 6 anys....

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Suscríbete a nuestra Newsletter y participa en nuestros sorteos

Únete a nuestra lista y recibe en tu correo electrónico todas las noticias, ofertas y novedades de la Hípica Can Caldés.

¡Te has suscrito con éxito!