fbpx

Fa 10 anys que vinc a l’hípica. Des de petita sempre havia sentit atracció cap els cavalls. I des d’aquell dissabte, quan vaig començar amb 4 anys, em va encantar!

Cada diumenge/dissabte vinc a fer clases de Doma. Cada dia aprenc coses noves i cada vegada m’agrada més. També em fa oblidar els exàmens o altres coses que hagi de fer.

Al principi, de petita feia curs de Salt i participava als concursos, també vaig fer un curs de Pony Games. El meu poni preferit era el Bach, sense dubte! Durant 3 anys vaig venir als casals d’estiu, m’ho passava genial, era tot divertidíssim!

Però fa uns anys vaig decidir començar amb la Doma, em va impressionar i des d’aquell moment que segueixo fent classes amb la Natalia.

He tingut molts professors i tots m’han ensenyat alguna cosa nova.

Durant tots aquest anys he conegut molta gent i he fet molts amics. Alguns encara continuen, amb d’altres ja no ens veiem tant o han marxat, però el mes important és l’amistat que vam fer durant aquells anys. També des que vaig arribar he vist com l’hípica ha anat millorant cada any, arriben cavalls nous, que són genials, i més gent que s’ha adonat que l’equitació és un gran esport!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!