fbpx

Als 3 anys vaig començar fent passeigs en poni i els mini-campus a Can Caldés; de seguida em vaig apuntar a classes i als campus d’estiu i, actualment, faig classes tot l’any i el campus de perfeccionament.

El meu poni preferit és la Nube perquè es porta molt bé amb mi i porto molts anys amb ella. M’agrada tant el salt com la doma, depèn del cavall.

Muntar és molt divertit, però també m’agrada molt cuidar els cavalls, estar al seu costat i, sobretot, ser conscient que aprenc cada dia.

M’encanten els animals i estar amb cavalls em dona molta alegria i felicitat

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!