fbpx

Vaig començar a muntar als 9 anys animada per una amiga que ja ho havia provat. Malgrat que al principi no em va agradar gaire, vaig seguir i al segon trimestre em va començar a agradar més, quan em vaig sentir més confiada i segura. Ho vaig fer perquè el meu animal preferit és el cavall: era un repte.

Ara espero que arribi el dimecres per venir amb il·lusió i el curs vinent faré dos dies de classe setmanals.

Muntar em fa sentir alegria, llibertat i, amb algun cavall, confiança. Altres m’obliguen a esforçar-me per aconseguir la confiança. El meu poni preferit és la Bombi, ja que és molt bona i mai fa res.

M’agrada més el salt, perquè és més divertit. Quan concurso estic molt concentrada per entrar bé al salt. Quan començo el recorregut estic nerviosa i quan l’acabo, em relaxo. Cada vegada em poso menys nerviosa, ja no penso que tothom m’està mirant.

El meu somni és tenir cavalls a casa, passejar-los, preparar-los…

He trobat una extraescolar que m’apassiona. He fet molts amics, tant a l’escola com al campus.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!