fbpx

Vaig conèixer Can Caldés pels campus; en vaig fer dues setmanes quan tenia 7 anys. Malgrat que em va agradar molt, en aquells moments tenia altres extraescolars. Finalment, em vaig decidir a fer una classe de prova; encara me’n recordo, vaig muntar el Poeta amb la Txell i l’Elisa.

Al principi feia classes particulars amb el Nil, però al cap de 3 mesos em van canviar de grup i de profe, la Jeni.

Ara ja porto 2 anys fent classes i no em pot agradar més. Quan munto em sento tranquil·la, atenta a la classe i gaudint de la tarda. Aquest any he començat a fer 2 classes per setmana i noto que avanço molt més que abans.

El meu cavall preferit de doma es l’Amina i, de salt, l’Erik. Encara que m’agradaria conèixer encara més cavalls de l‘hípica.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!