fbpx

Vaig conèixer Can Caldés mirant una revista amb la meva mare a la perruqueria. La mare em va proposar venir a muntar i em va agradar molt. Tenia 8 anys.

M’encanta perquè estàs amb animals (cavalls, cabretes, conills…) i és molt divertit.

Muntar m’aporta seguretat i tranquil·litat; em permet treure la tensió i els nervis, especialment si he tingut algun examen.  Estic molt satisfeta d’haver triat aquest esport.

M’agrada concursar, ja que sento alegria i emoció. M’agrada tant el salt com la doma. Un dels meus ponis preferits és el Pom, és molt mono i es posa rodonet molt bé. En salt m’encanta la Jana. Són molt diferents entre ells. 

A l’hípica he fet molt bons amics i al campus també m’ho passo molt bé. Estic molt bé amb els profes i em sento acompanyada. El meu somni seria anar a les Olimpíades i tenir una hípica

Quan la meva mare era petita també feia hípica. He tret l’afició d’ella. Ara torna a muntar i m’ajuda a preparar els exàmens de Galops i també aprèn. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!