Venia a fer passeigs en poni a Can Caldés i la meva mare em va preguntar si volia fer classer. Així vaig començar a muntar. M’agrada perquè m’ho passo molt bé, estic envoltada de cavalls i això em fa feliç. Disfruto estant al seu costat, raspallant-los i passant temps amb ells.

Els meus ponis preferits són la Bruna i el Colacao. La més trapella és la Plata.

Ara, quan monto, m’adono que estic aprenent moltes coses. M’agrada saltar i galopar… no tinc por. 

Al Campus m’ho estic passant molt bé i he fet molts amics. He trotat sense montura i hem anat al camp; m’encanta.

Els dies de festa sempre vull anar a l’hípica. M’agraden tant els animals, que el meu somni és tenir un gos.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Suscríbete a nuestra Newsletter y participa en nuestros sorteos

Únete a nuestra lista y recibe en tu correo electrónico todas las noticias, ofertas y novedades de la Hípica Can Caldés.

¡Te has suscrito con éxito!