fbpx

Mai m’han fet por els cavalls grans; amb 3 any ja venia a Can Caldés a donar pastanagues als ponis. Després, amb la meva cosina veníem a fer passejades; així vaig començar a anar soleta. De vegades ens posaven una barreta al terra i jo li deia emocionada al meu pare: «Hem saltat!». Ara, quan miro vídeos d’abans, m’adono de tot el que he après; per mi és molt gratificant comprovar tot el que he millorat.  

Un dia de Reis, quan tenia 8 anys, vaig rebre de regal una targeta de Can Caldés i vaig començar a fer classes. Porto tota la vida venint a Can Caldés; primer amb l’Olga i després amb l’Àlex. Ara estic començant a competir a altres hípiques. Li ho he dit a tothom; les meves amigues estan cansades que sempre parli de cavalls.

M’agrada tant el salt, com la doma i el volteig. M’encanta estar amb els cavalls i preparar-los. Fins i tot, vinc una hora abans de que comenci la classe per poder preparar-lo bé. A l’acabar, el despreparo i, si puc, ajudo a guardar altres cavalls. Cada dia els dono una xuxe.

A Can Caldés he fet molts amics; tenim un grup i sempre ens parlem.

El meu somni és tenir un cavall i participar en concursos, saltant més alt.

Recomano aquest esport perquè et comuniques amb un altre ésser viu. Muntar m’ajuda a tenir confiança, seguretat en mi mateixa i valentia. M’apassiona perquè em fa sentir feliç. Quan vinc estressada de l’escola, m’ajuda a relarxar-me. Com m’encanta Can Caldés, ho recomano a tothom.  

A Rússia, un Nadal, vaig anar a un lloc on decoraven els cavalls amb guirnaldes. Vaig tenir l’oportunitat de muntar amb neu i em va encantar.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!