fbpx

Ja des de petita m’agradaven molt els cavalls i anava a muntar en poni; sempre volia estar a l’hípica. Als 9 anys vaig decidir apuntar-me a l’escola d’equitació; primer feia una a la setmana, fins que vaig aconseguir venir dos dies. El proper pas serà tenir cavall propi.

Quan monto a cavall tinc una sensació molt especial, em sento feliç i lliure i satisfeta quan les coses em surten bé. És com si estigués en un altre món.

El salt és la disciplina que més m’agrada perquè sento que volo i mola molt.

El meu poni preferit és la Juliana. La monto des de fa poc, però m’agrada molt. El meu somni és arribar a les Olimpíades.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!