fbpx

Vaig començar al món del cavall amb 12 anys, fent un campus a La Foixarda. Em va enganxar la relació que tens amb els cavalls, els estimes, són molt carinyosos.

Primer em vaig apuntar a classes un dia per setmana, fins que vaig passar a dos dies al cap d’un parell d’anys. Als 5 anys de muntar em van comprar el meu primer cavall, el Duque, que vaig cedir a l’escola. Feia classes amb ell i anava cada dia a treure’l. El Duque em va aportar moltes coses: seguretat en mi mateixa, valentia a l’hora d’afrontar un problema que pogués tenir, seguint endavant. Després, això ho apliques al dia a dia. Amb el Duque vaig començar a competir en doma i salt.

Anys després em vaig comprar un poltre que es diu Deja Vu. Amb ell l’experiència és molt diferent, ja que l’has d’ensenyar i tenir molta paciència i tranquil·litat. Ara sóc jo la que ha de donar-li confiança i seguretat. Em transmet molta energia i ganes de fer coses noves. Desitjo sortir a concursar amb ell a campionats territorials o nacionals.

Vaig decidir dedicar-me al món del cavall i em vaig treure el Tècnic Esportiu en Hípica, fins que vaig començar a treballar de profe. Veure com els alumnes van avançant, aplicant els teus coneixements, t’aporta molta satisfacció. Treballar amb nens és molt gratificant. Jo els intento transmetre seguretat en si mateixos, les ganes d’aprendre i la il·lusió de muntar.

El meu cavall m’ensenya a tenir molta paciència i calma, que de vegades no en tinc. Ja fa un any que estic a Can Caldés i estic molt contenta amb tot l’equip. Actualment estic estudiant ADE, però no vull deixar de treballar a l’hípica.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!