fbpx

Vaig entrar en contacte amb el món de l’hípica a través de la meva cosina, fa 3 anys. Després vaig venir a Can Caldés a fer casals d’estiu i, em va agradar molt més, em vaig apuntar a classes. Estic molt content amb el grup que m’ha tocat, comparteixo amb ells la mateixa afició.

M’encanta saltar i fer doma perquè em sento lliure. Competeixo en les dues disciplines.

De vegades, si tinc un mal dia, muntar em relaxa i em tranquil·litza i quan acabo la classe em sento més contenta.

El meu somni seria competir a altres hípiques. M’agrada sortir a la pista i sentir que tinc possibilitats de guanyar.

El meu poni preferit era el Harry Potter, però se m’ha fet petit i ja no el puc muntar. Ara munto el D’Or; li tinc més confiança que als altres i és al que vaig participar al concurs de disfresses.

Recomano aquest esport perquè estàs amb animals i això t’ajuda a guanyar confiança i perdre la por. Puc dir que em sento molt content quan munto.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!