fbpx

Em dic Maria Gené, tinc 19 any i vaig a l’hípica des que tinc 14 anys. Vaig començar amb els cavalls d’escola, fins que els meus pares em van comprar el meus dos cavalls: la Rihanna i la Bella. Ara competeixo en la modalitat de Salt.

Vaig passar de tenir por de saltar barres a terra a saltar 1,20; ha sigut tot un camí. L’equitació també m’ha ajudat a confiar en mi mateixa, em fa sentir forta i determinada. El fet de competir m’ha ajudat a controlar el meu interior, igual que quan vas a fer un examen i t’has de centrar. També m´ha donat eines per afrontar situacions diverses.

I el més important de tot: tinc un lloc on em sento feliç, Quan estic cansada de la universitat, vull desconnectar de la família, vull estar amb mi mateixa… agafo el cavall i vaig a fer un passeig per Collsarola, Això no té preu. La gent de l´hípica ha acabat sent una família per mi.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!