fbpx

Vaig començar a muntar quan tenia 6 anys, encara que abans havia anat a fer passeigs en poni. Per mi l’hípica és un esport on no només t’has d’esforçar físicament, sinó que també has de saber entendre el cavall i què necessita en cada moment.

Quan monto sento una desconnexió de la rutina i és el moment que amb més ganes espero del dia. Ara mateix monto molt al Nero, però també l’Alano i el Frodo. Actualment faig classes un cop a la setmana. M’agrada més el salt, però ara estic fent doma.

El millor que m’ha aportat l’hípica són els meus amics, que crec i espero siguin per tota la vida.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!