fbpx

Vaig començar a muntar a La Cerdanya als 5 anys, perquè els meus pares ens portaven d’excursió; sempre anàvem les tres germanes en poni. Jo vaig ser la que va començar a fer campus a La Cerdanys i després aquí, a Can Caldés, fa 10 anys.

Havia provat molts esports: ballet, tennis, atletisme, natació… però no m’acabaven d’agradar. A mesura que vaig conèixer els cavalls em vaig adonar que m’agradaven molt, em sentia molt còmode i se’m donava bé. De fet, encara que no tingués classe, venia els caps de setmana amb la meva millor amiga a veure els ponis, els profes i ajudàvem a preparar cavalls. Ens agradava, no només muntar, sinó passar hores a l’hípica.

Quan tinc un mal dia, vinc a Can Caldés i, m’hagi anat bé o malament la classe, surto com nova; se m’obliden tots els problemes.

Encara que m’agrada la doma, prefereixo el salt. Tinc molta afinitat amb els cavalls que tinc a salt, Isis i Erik; em sento molt còmoda i amb el profe, també.

Quan vaig començar a concursar estava molt nerviosa, i encara ara. Però quan ja soc a la pista de competició em centro només en el recorregut. Els meus pares i amics m’han ensenyat a controlar els meus nervis: em centro en mi mateixa i res més. Quan acabo, sento molta satisfacció. Després de setmanes d’entrenament t’ho jugues tot en un minut i mig o dos minuts. Veig la satisfacció del profe, dels meus pares i dels amics que em venen a veure, però sobretot la meva.

Els meus millors amics els vaig fer aquí. Encara que alguns ja no monten, mantenim l’amistat i compartim gustos i afinitat. A la Cerdanya també he conegut amics, amb els que vaig d’excursió i ens hi passem hores.

A la meva germana gran també li agradava molt l’equitació, però no s’hi pot dedicar per horaris. Al Nadal li vaig regalar una classe.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!