fbpx

He començat a muntar aquest any perquè vaig fer uns casals a l’estiu a Can Caldés i em va agradar molt. Em vaig quedar amb ganes de més: trotar, galopar… per això vaig decidir apuntar-me a classes durant tot l’any. Recordo que de petit, amb 5 o 6 anys, muntava un poni d’uns amics de la família, que es deia Estrella. M’agafava a la crin perquè no duia brida. Realment, sempre m’han agradat els cavalls; ara faig classes tots els diumenges amb la Natàlia.

El que més m’agrada és galopar i trotar, perquè sento la velocitat i això m’emociona. Em satisfà veure que he aprés. El meu cavall preferit és el Cayene, és molt bonic i obedient. Crec que més endavant m’agradarà fer doma.

Recomano l’hípica perquè t’ho passes molt bé, fas amics i és una nova experiència que val la pena. També gaudeixo molt de la màgia, fa anys que aprenc sol.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!