fbpx

Vaig començar a muntar als 4 anys a la hípica del meu avi. La meva mare tenia un cavall i muntava quan podia, 1 o 2 cops al mes. Llavors em van començar a agradar els cavalls. Als 8 anys ja feia classes esporàdiques a diferents hípiques, fins que em vaig apuntar a Can Caldés.

M’encantes els cavalls; em sento molt bé quan monto. Sento confiança, alegria, tranquil·litat i, el més important, soc capaç d’oblidar-me de tot el que em preocupa.

Els dies que tinc classe, sempre vinc una hora abans per portar pastanagues, acariciar i fer petons als cavalls, especialment al Bombón, que és el meu preferit. L’estimo tant que el vaig posar com un membre més de la meva família en una feina de l’escola. Fins i tot, vinc a la hípica encara que no tingui classe.

Mentre monto estic molt concentrada i atenta tota l’estona. M’agrada molt saltar i ja he començat a saltar barres.

La meva il·lusió és tenir un cavall propi per muntar i venir a cuidar-lo cada dia. M’agradaria que fos un frisó i li posaria de nom «Sueño», perquè tenir un cavall és un somni per a mi.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Traducir »

Reserva una ruta a caballo

¡Te has suscrito con éxito!